Man in Dialogue

Member of the Academy of Professional Dialogue

An international not-for-profit charity dedicated to inspiring, acknowledging, supporting and developing Professional Dialogue

Training dialoogbegeleider  8 & 15 september

Voor wie is het?

De training is voor mensen die met mensen werken, meer willen weten over de dialoog, geloven in de meerwaarde die dialoog teweegbrengt, dialogisch willen werken en dialoogmomenten willen creëren en begeleiden in hun eigen omgeving. Dialoog kan worden toegepast en biedt meerwaarde in onder meer: het onderwijs, het bedrijfsleven en de (lokale) overheid en ook binnen gemeenschappen, stichtingen, verenigingen en persoonlijke kringen.

Mensen die getraind zijn tot Dialoogbegeleider zijn zelf in staat om de meerwaarde die dialoog biedt duurzaam in hun eigen leef- en werkomgeving te creëren.

Wat leer je?

 

Tijdens de 2-daagse training Dialoogbegeleider leer je:

• De theoretische achtergronden en de verschillende werkvormen van dialoog.

• De dialogische vaardigheden.

• Hoe je een dialoog effectief kunt organiseren en faciliteren.

• Om te gaan met obstakels en weerstanden.

• Dialoogprocessen effectief aan te sturen en begeleiden.

 

De training wordt afgesloten met een certificaat. Na de training ben je in staat om zelf dialogen te organiseren, faciliteren en te begeleiden in je eigen (werk)omgeving.

Opleidingslocatie is de sfeervolle strandclub 12 in Zandvoort aan zee. Eigenaren Marcel & Barbara ontvangen ons in het strandhuis van waaruit we een prachtig uitzicht hebben op de Noordzee.

Het strandhuis is volledig ingericht om een professionele training te kunnen geven en is op loopafstand van het NS station (5 minuten)

Zandvoort is zeer goed te bereiken met de trein en er wordt ook geadviseerd om per trein te komen. Komt u toch met de auto dan kunnen wij u vertellen waar kosteloos geparkeerd kan worden.

Ter ontspanning bestaat uiteraard de mogelijkheid om in de pauze of tijdens de oefeningen een mooie wandeling te maken over het strand. Bij mooi weer is het ook goed toeven op het ruime terras rondom de strandclub.

U geniet tijdens de  trainingsdagen van een heerlijke luxe lunch en we sluiten de dagen af met een drankje.

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om na de trainingsdagen ook het diner te nuttigen bij strandclub Aan Zee. Net als afgelopen seizoen serveren zij weer heerlijke mediterraanse gerechten, de strandtoppers, én Aan Zee eet je natuurlijk vis.