Judith

Dankjewel Joop voor een interessante en belangrijke training. Ik denk er regelmatig aan terug en probeer de dialoog dan bewust toe te passen. Luisteren, stilstaan en oprechte nieuwsgierigheid.

Huub

Een inspirerende training waarbij Joop de theorie als geen ander kan koppelen aan de praktijk. Én de praktijk ís ook de training! Dus hij kan de situatie perfect inschatten en gebruikt daarbij de deelnemers (en daarmee de vragen) als proefpersoon zodat je meteen antwoord krijgt op je vraag. Super dynamische, interactieve en leerzame ervaring van een oprecht (vak)kundig man. Joop, dank!

Gezien worden. Echt luisteren, kijken, vragen stellen. In de training van Joop heb ik ervaren hoe dialoog voelt. En met zijn enorme kennis en passie ben ik geïnspireerd om verder te gaan met de dialoog. Dank daarvoor Joop!

Fenna

Meer reacties

Hans

"Joop Boukes heeft het team van het Montessori College getraind in dialogisch werken. In een eerste bijeenkomst heeft hij het team wegwijs gemaakt in de theorie. Deze theorie had hij gekoppeld aan de montessoriaanse uitgangspunten van onze school. Dit zorgde er voor dat ook de sceptici in het team open stonden voor zijn verhaal. De teamleden die al enthousiast waren over dialogisch werken wist hij zo nog meer voor zijn verhaal te winnen".

Karen

De dialoog als basishouding!! Dat lijkt zo belangrijk. Joop draagt deze zelf zo goed uit, waardoor zijn training daardoor nog leerzamer is!

Bedankt voor de inspirerende training. Het heeft me geholpen om anders te denken en te handelen. Ik hoop dat er nog een vervolg komt om verder uit te diepen met het team hoe we in dialoog kunnen gaan met jongeren en elkaar.

Yoselien

Mens in Dialoog
  • Instagram Social Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon

Tollensstraat 27

2041PP Zandvoort

0614277119

joop@mensindialoog.nl

Kamer van koophandel: 34274556

 

BTW nr. NL001332512B60

 

IBAN NL95ASNB0932962815