Training dialoogbegeleider   9 & 23 mei 2020

Wil je werkelijk de dialoog in jouw bedrijf of organisatie  integreren? Actief en praktijkgericht hiermee gaan werken om te zoeken naar "een andere weg"?

Dan is deze training iets voor jou!

Wat gaan we doen?

De inhoud van de training wordt zo veel mogelijk afgestemd op de behoefte en de context van de deelnemers.

Natuurlijk krijg je eerst theoretische achtergrondinformatie over bijvoorbeeld de verschillende vormen van dialoog. (een deel van de informatie krijg je voorafgaand aan de training digitaal aangeleverd)

Daarnaast ga je jouw eigen dialogische vaardigheden ontwikkelen. Ook krijg je op de eerste lesdag oefeningen mee voor thuis.

Tijdens de twee dagen wordt er uitgebreid geoefend en na afloop besproken. Je krijgt veel voorbeelden uit de praktijk. Je leert ook hoe je een dialoog in jouw organisatie of omgeving kunt organiseren en begeleiden en je leert om te gaan met obstakels en weerstand.

Daarnaast krijg je toegang tot een uitgebreide digitale kennisbank over de dialoog. Voor vragen en ondersteuning kun je ook na de cursus contact opnemen. Bovendien kun je als cursist van Mens in dialoog lid worden van de community om met andere (ex-) cursisten onderling ervaringen uit te wisselen.

 

Tijdens de 2-daagse training Dialoogbegeleider leer je:

• De theoretische achtergronden en de verschillende werkvormen van dialoog.

• De dialogische vaardigheden.

• Hoe je een dialoog effectief kunt organiseren en faciliteren.

• Om te gaan met obstakels en weerstanden.

• Dialoogprocessen effectief aan te sturen en begeleiden.

De training wordt afgesloten met een certificaat.

Na de training ben je in staat om zelf dialogen te organiseren, faciliteren en te begeleiden in je eigen (werk)omgeving.

Prijs: € 450,00 p.p. (BTW vrij) all-in (lunch, koffie, thee, uitgebreide reader).

Opleidingslocatie is de sfeervolle strandclub 13 Noosa in Zandvoort aan zee. Eigenaar Kiki Coster ontvangt ons in de trainingsruimte van waaruit we een prachtig uitzicht hebben op de Noordzee.

De trainingsruimteis volledig ingericht om op een ongedwongen manier een professionele training te kunnen geven en is op loopafstand van het NS station (5 minuten).

Zandvoort is goed te bereiken met de trein en u wordt ook geadviseerd om per trein te komen. Komt u toch met de auto dan kunnen wij u vertellen waar kosteloos geparkeerd kan worden.

Ter ontspanning bestaat uiteraard de mogelijkheid om in de pauzes of tijdens de oefeningen een wandeling te maken over het strand. Bij mooi weer is het ook goed toeven op het ruime terras rondom de strandclub.

U geniet tijdens de  trainingsdagen van een heerlijke luxe lunch en we sluiten de dagen af met een drankje.

Uiteraard bestaat de mogelijkheid om na de trainingsdagen ook het diner te nuttigen bij Noosa.

Wil je voor of na een trainingsdag overnachten in Zandvoort, dan is er ruime keuze.

Mens in Dialoog

Tollensstraat 27

2041PP Zandvoort

0614277119

joop@mensindialoog.nl

Kamer van koophandel: 34274556

 

BTW nr. NL001332512B60

 

IBAN NL95ASNB0932962815